مطلب جذاب کشاورزی

بچه هاااااااااا سلام

من امدم با یک پست خوب



از ظهور میادین تا شروع گلدهی:

مرحله تولید مثل با ظهور اولین جوانه های گل (مربع) در اواسط ژوئن آغاز می شود و یکی از مهمترین مراحل است ، زیرا محصول هر دو وارد مرحله تولید مثل می شوند و همزمان با رشد رویشی ادامه می یابد. گیاهان شاخه های جدیدی تولید می کنند و ریشه های آنها را با حداکثر سرعت رشد می کنند و محصول کل مزرعه ، چه بر فراز و چه در زیر سطح خاک را می پوشاند.
هدف این است که به بهترین وجه امکان رشد رویشی را در ترازو با میوه دهی داشته باشید تا آنها با یکدیگر به رقابت نرسند و در نتیجه سایه زدن بیش از حد برگهای تحتانی ، تاخیر در گلدهی ، ریختن مربع / گل و ریختن گلوله های بعدی.در این دوره گیاهان به دلیل کمبود آب ، دمای شدید ، کمبود نور و مواد مغذی کافی به ویژه ازت ، پتاسیم ، بور و روی حساس هستند.

نیازهای موجود در پتاسیم در این مدت باید توسط لقاح اساسی پوشانده شود ، در حالی که نیازهای موجود در نیتروژن توسط لقاح بالا پانسمان قبل از گل دادن.
عناصر کمیاب ، بورون و روی ، که برای محصولات زراعی ضروری هستند ، یا با کوددهی اساسی ، یا با کوددهی ازت با کودهای ازت حاوی آنها یا از طریق کاربردهای بین برگها در هنگام تشکیل میادین ، باید تأمین شوند.نیتروژن باعث افزایش تولید شاخه های گل و گل می شود و رشد قطعات گل را تقویت می کند.فسفرمنجر به ورود گیاه به مرحله تولید مثل به موقع و تشکیل اندام های گل می شود.
پتاسیم (Κ) باعث افزایش تولید میادین و گلها و فعالیت فتوسنتزی برگها می شود. باعث کاهش برش اندامهای تولید مثل می شود ، عوارض جانبی هر گونه مازاد نیتروژن را متعادل می کند ، و تعادل آب گیاه را تنظیم می کند.
بورون روی باعث افزایش تولید و باروری گرده ، بهبود گلدهی و تنظیم میوه ، مشارکت در توسعه زودرس قوزه ها می شوند و ریختن دومی را کاهش می دهند.

از تنظیم میوه گرفته تا بلوغ گاو:

گلدهی مولد سه هفته پس از ظهور میادین (اوایل تیر) شروع می شود و شش هفته ادامه می یابد (اواسط اوت). در مراحل اولیه گل دهی ، میوه میوه زیاد است. به تدریج بعد از هفته 4 کاهش می یابد.کوزه ها به سرعت رشد می کنند و سه هفته پس از تنظیم میوه به اندازه نهایی خود می آیند ، در حالی که بالغ شدن و باز شدن آنها حدود چهار هفته دیگر طول می کشد.الیاف بلافاصله پس از تنظیم میوه ظاهر می شوند. در مرحله اول (15-25 روز) طول آنها رشد می کند ، در حالی که در طول بلوغ شکم به عرض افزایش می یابد.

خرید کود مایع برای پنبه
در این مدت نیازهای گیاهان در مواد مغذی ، آب و کربوهیدرات به منظور تأمین نیازهای افزایش قوز ، تشکیل بذر و رشد فیبر به حداکثر می رسد.
هرگونه نقص نیتروژن و پتاسیم ، همراه با شرایط نامساعد هوا و بیماری ها ، منجر به ریختن مربع و قوزه ، دانه ها و غوزه ها با وزن کمتر و الیاف با کیفیت پایین می شود.
نیتروژن تعداد و وزن غوزه هایی که در گیاه باقی مانده است ، وزن دانه ها و نسبت و طول الیاف را افزایش می دهد.فسفر منجر به بلوغ زودرس و افزایش وزن غوزه ها و دانه ها و همچنین قطر و مقاومت آن الیاف می شود.پتاسیم طول و عرض الیاف و همچنین وزن و محتوای روغن دانه ها را افزایش می دهد.

اسید هیومیک

عملکرد هیومیک اسید در محیط خاک

اسيد هيوميك محیط مناسبی برای رشد و فعالیت برخی باکتری‌های مفید موجود در خاک فراهم می‌کند. و فعالیت باکتری‌ها، باعث تولید مواد مغذی لازم برای گیاه می‌شود. که این امر تأثیر زیادی برریشه‌های گیاه در رشد و جذب مواد غذایی لازم برای گیاه دارد.

و به‌نوعی این باکتری‌ها در سوخت‌وساز گیاه تعادل برقرار می‌کنند. و همچنین با سوخت‌وساز خود، خاک را حاصلخیز می‌کنند.

درواقع، ریشه گیاه غذای باکتری را فراهم می‌کند. و باکتری‌ها هم با فعالیت خود، غذای موردنیاز گیاه را فراهم می‌کنند. همچنین ترشحات باکتری‌ها، ریشه گیاه را از آفات و بیماری‌ها مصون نگه می‌دارد.

تمام این فرایندها در صورت وجود اسید هیومیک اتفاق می‌افتد.

هیومیک اسید

 

طرز تهیه اسید هیومیک

اسید هیومیک در طبیعت در فرایند کُمپوست شدن باقی‌مانده انواع گیاهان انباشته‌شده روی‌هم شکل می‌گیرد. که این فرایند طی سال‌های زیادی به طول انجامیده است.

این ماده از لئوناردیت (Leonardite) استخراج می‌گردد. که یک منبع سرشار از اسید هیومیک در طبیعت هست.

به روش‌های مختلفی اسيد هيوميك از این ماده استخراج می‌گردد. که هرکدام جزئیات تخصصی مفصلی دارند. که از حوصله این مطلب خارج است.

همچنین با روش‌هایی هم از زغال‌سنگ نیز asid humic استخراج می‌شود.

 

مزایای اسیدهیومیک

با توجه به توضیحات قبلی درباره کارکرد و ساختار این ماده، مزایای فراوانی برای کشاورزی دارد. و همچنین به‌عنوان کود تقویتی گلهای آپارتمانی ازجمله کاکتوس و غیره بکار می‌رود.

به خاطر چنین مزایایی کاربرد آن در کشاورزی و پرورش گلهای آپارتمانی کمک فراوانی به رشد و تقویت گیاه می‌کند.


بهترین کود برای رشد گندم:

بیشتر گندم های مورد استفاده برای مواد غذایی نیاز به فرآوری دارند. دانه تمیز شده و سپس با افزودن آب شرط می شود تا هسته به درستی شکسته شود. در فرز ، دانه ترک خورده و سپس از طریق یک سری غلتک ها عبور می کند.

از آنجا که ذرات کوچکتر از بین می روند ، ذرات درشت برای کاهش بیشتر به غلطک های دیگر منتقل می شوند. حدود 72 درصد از دانه های آسیاب شده به عنوان سفید برداشت می شودآرد . آرد ساخته شده از کل هسته نامیده می شودگراهام آرد می شود و به دلیل ذخیره روغن جوانه زده ، با ذخیره طولانی مدت لکه دار می شود.

آرد سفید که حاوی جوانه نیست ، مدت بیشتری را حفظ می کند. از گندمهای پایین و مازاد و محصولات فرعی مختلف برای خوراک دام استفاده می شود.

بیشترین بخش آرد گندم تولید شده برای تولید نان است. گندمهای رشد یافته در آب و هوای خشک ، معمولاً از نوع سختی برخوردار هستند ، که میزان پروتئین آنها 15-15 درصد و گلوتن قوی (پروتئین الاستیک) است. نوع سخت آرد مناسب برای تولید نان است. گندم مناطق مرطوب نرمتر است و میزان پروتئین آن در حدود 8-10 درصد و گلوتن ضعیف است.

نوع نرم گندم آردی مناسب برای کیک ، کراکر ، کلوچه و شیرینی و آرد خانگی تولید می کند. گندم دورومسمولینا (از آندوسپرم) برای ساخت استفاده می شودماکارونی یا خمیرهای خوراک.

 

سنگ بنای تولید محصول سودآور یک برنامه باروری خاک سالم است. چنین برنامه هایی نیاز به پیش بینی و برنامه ریزی دارد. یکی از مفیدترین ابزارهایی که کشاورزان می توانند در برنامه ریزی باروری خاک از آن استفاده کنند مانند گیاه پنبه، آزمایش خاک است.

برنامه ریزی یک برنامه باروری بدون داده های آزمایش خاک تا حد زیادی حدس زده است. فاکتورهای دیگری که باید در برنامه ریزی برای باروری موثر مورد توجه قرار گیرد میزان کود ، کاربرد ، قرارگیری و زمان بندی آن است.

ازت برای رشد گندم:

ازت عملکردهای حیاتی بسیاری را در گیاه گندم انجام می دهد. گندم به 2/5 پوند ازت (نیتروژن) در هر بوته دانه ، یا در صورت چریدن ، یک پوند در هر جریب یا هر سه پوند در هر جریب حیوان احتیاج دارد.

خرید و فروش کود مایع گندم

کمبود نیتروژن ممکن است باعث کاهش پنجه زنی ، کاهش در اندازه سر ، پر شدن دانه ضعیف و محتوای پروتئین کم شود. کافی نیتروژن  در تمام مراحل توسعه باید در دسترس گندم باشد. تقسیم برنامه های نیتروژن  به طور کلی بهره وری استفاده را بهبود می بخشد ، خطر را برای سرمایه گذاری به حداقل می رساند و از محیط زیست محافظت می کند. پرورش دهندگان باید قبل از پیوستن ، لباس های لباس محلی خود را زودتر انجام دهند تا از راندمان تولید استفاده شود.

فسفر برای رشد گندم:

بهترین کود برای رشد گندم و قیمت محصولات زراعی بسیار بالاتر از سالهای اخیر است. میزان باروری کافی فسفر فسفر با افزایش تعداد پنجه زنی و تعداد دانه درشت ، کاهش تلفات در زمستان ، حداکثر کارآیی در مصرف آب ، بلوغ سریع و رطوبت دانه در زمان برداشت همراه است.

گندم زمستانه به حدود 0.6 تا 0.7 پوند فسفر پنتوکسید احتیاج دارد (P 2 O 5)) در هر دانه بوشل. از آنجا که P در خاک نسبتاً غیرقابل تحمل است ، برنامه های باند شده یا استارت اغلب در آزمایش های خاک کم تا متوسط ​​مؤثر هستند.

حتی در خاک های با آزمایش بالا ، برنامه های کاربردی شروع کننده به گیاهان کمک می کنند تا سریعتر تاسیس شوند.همچنین به گیاهان جوان کمک می کند تا بر عوارض جانبی اسیدیته خاک غلبه کنند. پخش فسفر باید برای بهبود در دسترس بودن موقعیت گنجانیده شود.

در آخر ، به یاد داشته باشید  فسفر کافی باعث بهبودی نیتروژن و استفاده از راندمان می شود. تأثیر باروری متعادل و تأثیر آن بر بازده مصرف مواد مغذی از اهمیت ویژه ای در محیط امروز برخوردار است.

برای ادامه مطلب وارد این سایت بشید

  کود کشاورزی

[ بازدید : 67 ]

[ سه شنبه 15 مرداد 1398 ] 17:22 ] [ نویسنده ]

[ ]

ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]